Spanien fr.2995:-
Solsting säljer liksom de traditionella charterbolagen paketresor.

Vad är skillnaden mellan en charterresa och en paketresa? Vi förklarar kortfattat och enkelt skillnaderna:

Charterresa

En resa som säljs av traditionella charterbolagen , symptoms och som vanligtvis består av flygresa samt boende.

Vanligtvis finns en reseledare på eller nära orten. Det går oftast att köpa till transport från flygplatsen och till hotellet.

Paketresa

En paketresa består av minst två komponenter som köps vid samma tillfälle. Det vanligaste är flyg och hotell. När du köper en paketresa gäller paketreselagen, vilket skyddar dig som resenär.

Hos Solsting.se kan du liksom hos charterbolagen lägga till transfer från flygplatsen när du bokar.

Solsting agerar som en förmedlare av flygbiljetter, hotell, transfer och knyter ihop de olika leverantörerna till ett paket.

 

– Vi brukar säga att vi är företaget för dig som inte behöver en reseledare att hålla i handen. Det individuella resandet sparar pengar, säger Henry Himma , marknadschef hos Solsting.se.

Idag är konkurrensen inom flyget enormt stor och de reguljära flygbolagen priskrigar oavbrutet med lågkostnadsflygbolagen vilket vi kan dra nytta av i vårt bokningssystem.

Med vår helt automatiserade bokningsystem kan vi minimera alla kostnader och marginaler. Detta tillsammans med våra mycket låga adminstrationskostnader ger dig möjlighet att  komponera och sätta ihop en paketresa till ett mycket lågt pris. Särskilt om du bokar tidigt.

Varför boka med Solsting.se?

  • Du väljer själv de datum och som passar dig bäst;
  • Flexibel reslängd (t.ex 5, 9 eller 13 dagar)
  • Skräddarsy din resa med flyg, boende och transfer;
  • Du som bokar tidigt får alltid de bästa priserna.
  • Vi drar nytta av lågprisbolagens priskrig för kundens bästa;.
  • Vi använder den absolut senaste sökmotortekniken. Detta i kombination med en slimmad organisation och låga administrationskostnader, gör att vi kan erbjuda paketresor till mycket bra priser.

 

Skydd genom Paketreselagen.

Hos Solsting är du skyddad av paketreselagen. Solsting.se har ställt resegaranti till Kammarkollegiet

Det innebär att du hålls skadeslös i det fall en av våra leverantörer inte kan fullfölja sitt åtagande. Om något sådant skulle hända erbjuds du ett likvärdigt alternativ för hotell, flyg eller annan transport.
Världsmetropolen New York  är en del av den mittatlantiska regionen på USA:s östkust. New York Metropolitan Area breder ut sig över tre stater; södra delen av New York (inklusive delar av Long Island, viagra sale norra New Jersey och delar av sydvästra Connecticut. Det är USA:s största stad med en befolkning på 18, more about 7 miljoner (varav 1, more about 6 miljoner på Manhattan. New York är ett huvudsäte för media, kultur, mat, mode, konst, forskning, ekonomi och handel.
New York har även en av världens största och mest berömda skylines, med Empire State Building i centrum.    . Boka weekendresa till New York

 

Share