Från havet visar sig den kroatiska skärgården från sin allra vackraste sida. Under sju dagar seglar vi korta etapper i sakta mak på det turkosblå Adriatiska havet.

Under natten ligger båten i hamn och du har mycket tid att utforska hamnlivet under både dag- och kvällstid tillsammans med resenärer från hela världen. Båtsemestern kan kombineras med sol- och bad i någon av orterna längs Makarska rivieran, öarna Hvar och Brac eller hamnstaden Split.
Varför är det billigare att köpa resan Kroatienresor?

Vi har en slimmad organisation och låga administrationskostnader. Inga platskontor och reseledare på orten som fördyrar din resa. Dessutom drar vi nytta av lågprisbolagens prisskrig.

Hur betalar jag min resa?

Du betalar din resa avgiftsfritt vid bokningstillfället med antigen bank-, betal – eller kreditkort.

Information om aktuella avgångstider

Kundtjänster
Norwegian 0770 45 77 00
Vueling 0044 203 514 3971
Ryan Air 0840 308 787
Air Berlin 0770 93 07 37

Hur mycket bagage får jag ha med mig?

Om du har beställt bagage när du bokade så kan du läsa på flybolagets hemsida hur mycket din kabinväska får väga.

Observera att incheckat bagage inte automatiskt ingår i din bokning om du inte lagt till det vid bokingen.
Om du vill lägga till bagage i efterhand kan du logga in på flygbolagets webbplats och lägga till bagage där.
Använd bokningsnumret som skickades till din e-postadress när du bokade, eller så kan du skriva ut den igen nedan.

Lägg till bagage Norwegian
Lägg till bagage Vueling
Lägg till bagage Ryan Air

Vill du beställa special bage så rekomenderar vi att du kontaktar flybolaget i god tid innan din resa.

Vilka namn ska jag uppge i min flygbokning?

Det är viktigt att du uppger resenärernas första förnam och hela efternamn exakt som det står i passet. Är namnen felstavade kan ni bli nekade ombordstigning. Vänligen uppge namnen enligt följande information:

Förnamn: Ange det första namnet enligt passet.

Efternamn: Ange samtliga efternamn som står i passet.

Vänligen se nedan för exempel:

Namn i passet: MAGNUSSON BENGT ADAM SVEN
Förnamn när du bokar: BENGT
Efternamn när du bokar: MAGNUSSON

Observera att det är viktigt att du endast uppger det första förnamnet enligt
passet då utrymmet på biljetten är begränsat till 27 tecken (inklusive mellanrum).

Generellt går det inte att ändra namn på flygbiljetter så det är viktigt att
det blir rätt enligt passet. Om ett namn måste ändras efter bokning kostar detta
från 500 kronor upp till kostnaden för en ny biljett

Hur får jag min bekräftelse?

Direkt efter avslutad betalning skickas en bekräftelse till den e-mail adress du angett. På bekräftelsen finns ditt reservationsnummer som du behöver för att kunna checka in. Bokningsnumret i resedokumentet gäller som biljett.

Om du inte mottagit e-post från Kroatienresor tidigare är det viktigt att du kontrollerar att bekräftelsen inte har fastnat i ditt spamfilter/skräppost. Hittar du inte bekräftelsen varken i skräppost mappen eller i din inkorg, kontakta oss omedelbart. Kroatienresor tar inget ansvar för e-post som på grund av användarens inställningar fastnar i spamfilter.
Gör ingen ny bokning innan du talat med någon från Kroatienresors kundtjänst. (Du hittar våra kontaktuppgifter under “Kontakta oss”)

Dina flygdetaljer, din bokningsreferens samt flygnummer och flygplatsens incheckningsdetaljer kommer att vara inkluderat i din bokningsbekräftelse som skickas till dig per e-mail. Vänligen se till att du tar med en kopia till flygplatsen. Oftast räcker det med bokningnummer och pass vid incheckningen.

Vi förbehåller oss rätten att återkomma inom 24 timmar vid eventuella tekniska fel eller prisfel. Vid bokning under helg samt helgdagar har vi rätt att återkomma nästkommande vardag.

Resedokumentet innehåller bokningsbekräftelse och bokningsnummer för flyg , hotell och om du har beställt transfer får du även ett bokningsnummer på din transfer här.

Har du beställt transfer så kommer du att erhålla en separat transfervoucher.

Hur får jag mitt boardingkort?

När du checkar in på flygplatsen, måste du uppvisa ditt reservationsnummer tillsammans med giltig legitimation/pass/visum. Du får då ditt boardingkort.

Checka in online? Vissa flygbolag kräver att du checkar in online innan du kommer till flygplatsen annars måste du som resenär betala extra avgifter. Läs http://Kroatienresor.se/biljetter/

Bagage

Observera att incheckat bagage inte automatiskt ingår i din bokning om du inte lagt till det vid bokingen.
Om du vill lägga till bagage i efterhand kan du logga in på flygbolagets webbplats och lägga till bagage där.
Använd bokningsnumret som skickades till din e-postadress när du bokade, eller så kan du skriva ut den igen nedan.

Lägg till bagage Norwegian
Lägg till bagage Vueling
Lägg till bagage Ryan Air

Vad kostar det att resa med barn?

Se rubriken Resa med barn

Kan jag resa med rullstol eller rollator?

Se rubriken Information om att resa med nedsatt rörlighet

Vad händer om flygbolaget gör en tidtabellsändring/ställer in flyget?

Se rubriken Resevillkor

Kan jag ändra på min bokning eller mitt namn?

Se rubriken Resevillkor

Hur avbokar jag om jag har avbetällningskydd?

Se rubriken Resevillkor

Hur gäller reseförsäkringen?

Se rubriken Resevillkor

 

 

 

 

Utforska gömda vikar, simma i kristallklart vatten, och träffa människor som kommer att bli vänner för livet. Allt du behöver göra är att klättra ombord och gör dig redo att njuta av en underbart vacker skärgård med bra fest hela veckan.

Party kryssning är det ultimata sättet att uppleva öarna i Kroatien samtidigt som du festar, utforskar och koppla av. Vi har valt de fem mest pittoreska öarna på den dalmatiska kusten. Party varje dag eller koppla av, utforska och njuta av kulturen i Kroatien. Vad du gör är upp till dig! Om du letar efter något annat … något som kommer bli ett minne för livet så kommer en veckas party kryssning i Kroatien bli oförglömlig.
Utforska gömda vikar, simma i kristallklart vatten, och träffa människor som kommer att bli vänner för livet. Allt du behöver göra är att klättra ombord och gör dig redo att njuta av en underbart vacker skärgård med bra fest hela veckan.

Party kryssning är det ultimata sättet att uppleva öarna i Kroatien samtidigt som du festar, utforskar och kopplae av. Vi har valt de fem mest pittoreska öarna på den dalmatiska kusten. Party varje dag eller koppla av, utforska och njuta av kulturen i Kroatien. Vad du gör är upp till dig! Om du letar efter något annat … något som kommer bli ett minne för livet så kommer en veckas party kryssning i Kroatien bli oförglömlig.
Kärleken mellan havet och vinet har pågått sedan urminnes tider och få kan motstå den kombinationen.

På denna mycket speciella kryssning i sällskap med en sakkunnig guide, som omfattar öarna Korcula och Hvar samt staden Dubrovnik kommer du att bli en del av det underbar resa. En rundtur bland vingårdar, vinkällare och lokala vinodlare på öarna och längs fastlandskusten runt Dubrovnik får du möjligheten att njuta av viner som produceras från inhemska druvsorter.

Du får även lära dig om traditionell vinodling och ta del av livet av denna del av Kroatien. Koppla av och låt dig omfamnas av hav och vin samt njuta av trevligt sällskap under denna oförglömliga kryssning.

Share